Bijbelquiz 2016. Doet u mee?

Vanuit het NBG wordt veel input en inspiratie gegeven aan de Bijbelzondag. Ook dit jaar is er weer een Bijbelquiz beschikbaar. Wat zou het een mooi moment van ontmoeting zijn wanneer we in de laatste week van oktober met alle gemeenten binnen de PKN Zeist de Bijbelquiz gaan doen.
Wat gaan we doen? Elke wijkgemeente vaardigt een team van 5 personen af (gemeenteleden, jongeren, ouderen, kerkenraadsleden etc. etc). Iedereen mag meedoen. Daarnaast zou het mooi zijn wanneer er in de zaal mensen uit de diverse wijkgemeenten zijn die de teams aanmoedigen en (eventueel ook individueel) aan de quiz meedoen.

De Zeister PKN Bijbelquiz wordt gehouden op donderdag 27 oktober 2016 om 20.00 uur in de Sionskerk. Vanaf 19.30 uur is er koffie.

Heeft u interesse om in het team van de Oosterkerk plaats te nemen, meld u dan uiterlijk 13 oktober aan bij Yneke Kooij (Yneke.kooij@lymen.nl of 06-33704047).

Share this post