Welkom bij Buurtvrij

Een ontmoeting tussen ‘arm’ en ‘rijk’

‘Armen en rijken’ ontmoeten elkaar niet dagelijks. Verre beelden bereiken ons in overvloed via de media. Wij kijken en schrikken van grote armoede of verlangen naar onbereikbare rijkdom. Vervolgens gaan we verder met onze eigen grote en kleine beslommeringen. De arme of de rijke ‘om de hoek’ kennen wij veel minder.

Op zondag 15 januari a.s. vindt in de Oosterkerk de Keuze Kerk over het thema ‘Gasten onder Gasten’ plaats.  Het programma van deze ochtend gaat over goed samenleven als armen en rijken. Daarvoor moet je elkaar eerst echt leren kennen. Daarom verdiepen wij ons in de betekenis van armoede en ontmoeten wij ‘armen’, mensen die zich moeilijk redden in onze maatschappij.

Van maandag 16 januari t/m vrijdag 20 januari ben je iedere morgen van 10:00 uur tot 12:00 uur welkom bij Buurtvrij in het wijkinloophuis Kerckebosch, Prinses Margrietlaan 148, Zeist. Buurtpastor Walter Willigenburg ontvangt jullie graag met koffie of thee en hij vertelt jullie graag meer over de wijk en over Buurtvrij. Je kunt je ontmoeting met een andere kant van Zeist voortzetten.

Share this post