Help de Familiezaak

Word vrijwilliger in de Familiezaak

Voor de Familiezaak zijn wij opzoek naar vrijwilligers die samen het café runnen.

In de Familiezaak (het vroegere jongerencafé Eastcoast) beleven kinderen met hun volwassen begeleiders mooie activiteiten rond een lekkere bak koffie en zelfgebakken taart. Een plek waar we ‘quality time’ willen faciliteren, maar ook de kwaliteit van het gezinsleven willen ondersteunen en stimuleren door diverse inspirerende activiteiten en ontmoetingen. Een positieve plek voor kinderen samen met hun ouders, grootouders, ooms, tantes, en iedereen die voor hen als familie zijn.

Vanaf 14 mei is de Familiezaak elke zondag geopend van 13 tot 17.

Als vrijwilliger word je ingedeeld in een van de vijf teams. Als team ben je samen eens in de vijf weken verantwoordelijk voor het openen, runnen en sluiten van de Familiezaak. Twee van de teams zijn Nederlands als Tweede Taal teams. Hierin zitten twee Nederlandssprekende vrijwilligers in en twee die graag de taal willen leren. Voor deze teams zijn we ook nog opzoek naar Nederlandssprekende vrijwilligers.

Ben jij enthousiast over de missie van de Familiezaak en wil jij je inzetten als vrijwilliger? Neem contact op met Martine Versteeg 06-46027707/ info@defamiliezaakzeist.nl voor meer informatie.

Share this post