Komende Opgang

Samen vieren

Zondag 23 april, de eerste zondag na Pasen gaat ds. Marten Knevel voor in de dienst. Willem Boog begeleid de dienst aan het orgel.

Zondag 30 april gaat Walter Willigenburg voor. Willem Boog begeleidt de dienst aan het orgel.

 

Uit de Gemeente

Eind maart was ik aanwezig bij de diaconievergadering. De diaconie stond voor onder het nieuwe voorzitterschap van Hanneke de Zeeuw, en Wilma Bergmans  was als nieuw lid en secretaris toegetreden tot de diaconie. Het was een inspirerende vergadering en in zekere zin een nieuwe start. U hoort binnenkort zeker meer van de diaconie.

Samen met Bart Wesselink heb ik het overleg met de Kerckebosch school voortgezet over onze samenwerking. In alle voorlopigheid hebben wij een datum vastgesteld voor in oktober een gezamenlijke kerkdienst. Het zal een Keuze Kerk dienst worden met aparte programma’s voor kinderen, ouders en overige bezoekers, naast de gewone kerkdienst.

Ik was ook aanwezig bij de informatie avond over voltooid leven. Ik zag dar een handvol leden van de Oosterkerk. Op 10 mei hopen we in de Oosterkerk een vervolg te geven aan deze avond met een avond over ‘vragen rond het levenseinde’. De avond zal niet alleen informatief zijn voor ouderen, maar zeker ook voor anderen, want het thema raakt ook familie en andere relaties. We beginnen om 19:30 uur. In de volgende opgang geven wij meer informatie.

Ds. Marten Knevel

 

Share this post