Herfstprogramma Familiezaak

Het programma van de familiezaak voor de komende herfst

1/10 Beleef het verhaal: Herfst!

zondag in de Familiezaak: ‘Beleef het verhaal’ met dit keer aansluitend een kabouter speurtocht! Neem een rugzakje mee, want er ligt al zoveel moois in het bos! Eikeltjes, kastanjes en veel meer! Leeftijd: 2-4/5 jaar Tijd: 15.30 uur (cafe al vanaf 13 uur open) Kosten: gratis, vrijwillige bijdrage welkom

2/10 Workshop: regels en grenzen

In de week van de opvoeding geeft de Familiezaak een workshop ‘Regels en grenzen’ Deze Inspiratieworkshop gaat over hoe kinderen leren omgaan met regels en grenzen. Er is veel informatie beschikbaar, maar er is ook veel ruimte om ideeën en ervaringen uit te wisselen met andere vaders en moeders. Leeftijd: ouders van kinderen tot +/- 8 jaar tijd: 19.30 uur inloop kosten: vrijwillige bijdrage welkom opgave: info@defamiliezaakzeist.nl

15/10 opa’s of oma’s Levensverhaal

Leer jouw opa of oma beter kennen. Je krijgt les in interview en schrijftechnieken en schrijft vervolgens samen met jouw opa of oma hun levensverhaal op. leeftijd: Grootouders met kleinkinderen van 10 jaar en ouder tijd: 14-16uur Kosten: €25 (neem contact op als de kosten een belemmering vormt om mee te doen) Opgeven: info@defamiliezaakzeist.nl

5/11 Beleef het verhaal: Max en de Maximonsters

Tijdens en na het voorlezen van een prenteboek zijn er allerlei activiteiten, waardoor het verhaal van ‘Max en de Maximonsters’ tot leven komt. Leeftijd: 2-4/5 jaar Tijd: 15.30 uur (cafe vanaf 13 uur open) Kosten: gratis, vrijwillige bijdrage welkom

19/11 Herfstig bloemstukje

Een (groot)ouder – kind activiteit. Maak samen een prachtig herfstbloemstuk. tijd: 14 – 15.30 uur leeftijd: 6/7+ Kosten: Per bloemstuk 7,50 materiaal kosten Aanmelden voor 15/11: info@defamiliezaakzeist.nl Zelf meenemen: snoeischaartje Kosten mogen nooit een belemmering

Share this post