Muziek en Theater

De Oosterkerk organiseert en presenteert om de paar jaar een muzikale podiumproductie van hoge kwaliteit.Via deze pagina houden wij je op de hoogte van nieuwe producties.

In de afgelopen jaren waren er al: ‘In the Name of Love’ gebaseerd op nummers van U2, De musical Saul, de Top 2000 muziekavond, een Muziekproductie rond het verhaal van de Verloren Zoon. De producties worden meestal een paar keer in de Oosterkerk opgevoerd en soms daarna nog elders.

Op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 was er een muzikaal theaterstuk: ‘De Zonen van Seruja, niet zomaar een dag uit het leven van Appie Koning’.

“Gratie, noodzakelijk om te leven. 9 letters, begint met een v.” De oplossing van deze kruiswoordopgave is het thema dat als een rode draad loopt door de bijzondere zaterdag van Appie Koning. Hij leert met een nieuwe blik kijken naar zijn ex-vrouw, zijn oude vader en de scheidsrechter van de voetbalwedstrijd van zoon Solomon. De band en popkoor True Colors vertellen het verhaal door middel van bekende popsongs van onder andere Fleetwood Mac, Stromae en Nick Cave.

Share this post