Theaterstuk: Zonen van Seruja

De Oosterkerk presenteert op zaterdag 7 en zondag 8 april een nieuw muzikaal theaterstuk: ‘De Zonen van Seruja, niet zomaar een dag uit het leven van Appie Koning’. Alle opbrengsten van het stuk gaan naar de jongeren die komende zomer de projecten van stichting Blessed Generation in Kenia bezoeken.

“Gratie, noodzakelijk om te leven. 9 letters, begint met een v.” De oplossing van deze kruiswoordopgave is het thema dat als een rode draad loopt door de bijzondere zaterdag van Appie Koning. Hij leert met een nieuwe blik kijken naar zijn ex-vrouw, zijn oude vader en de scheidsrechter van de voetbalwedstrijd van zoon Solomon. De band en popkoor True Colors vertellen het verhaal door middel van bekende popsongs van onder andere Fleetwood Mac, Stromae en Nick Cave.

Komende zomer bezoeken 16 jongeren uit de Oosterkerk de twee projecten van stichting Blessed Generation. De komende maanden zijn zij druk bezig met geld ophalen voor de reis en de stichting. Tijdens de reis helpen de jongeren mee in de weeshuizen en scholen, ontmoeten ze Keniaanse leeftijdsgenoten en gaan ze klussen waar nodig.

Kaartverkoop voor deze voorstelling start op zondag 4 maart na de dienst van 10.00 uur in de Oosterkerk. U kunt uw kaarten op de desbetreffende data ook aan de deur kopen. (PIN aanwezig)

Share this post