Kerk van onze dromen!

  • Wat maakt(e) de Oosterkerkgemeente speciaal voor jou?
  • Waarom voel(de) je je thuis in de kerk?
  • Welke wensen of verlangens heb je voor onze gemeenschap?

Daarover gaan wij graag met je persoonlijk in gesprek!

Waarom in gesprek?

De wereld om ons heen verandert voortdurend en de kerk verandert mee. Er zijn een paar concrete veranderingen die grote invloed hebben op de Oosterkerk.

Denk aan de nieuwe, flexibele manier waarop gemeenteleden betrokken willen zijn bij de kerk. De dominee die nog tot uiterlijk de zomer van 2019 bij ons werkzaam is en enkele kerkenraadsleden die binnenkort hun taken neerleggen.

De kerkenraad heeft ons als groep gevraagd om de komende maanden met deze veranderingen aan de gang te gaan. Die uitdaging gaan wij graag aan!

Op zoek naar…

Wij geloven namelijk dat die veranderingen, naast uitdagingen, ons veel kansen bieden. Daarom gaan wij op zoek naar de kansen voor de Oosterkerk, door in gesprek te gaan met jullie. Samen met de gemeente op zoek naar positieve ervaringen en verlangens die ons samen binden. Deze inspirerende verhalen willen we als aanknopingspunt gebruiken voor de weg die we als gemeente van Jezus Christus inslaan. Deze keuzes maken we samen!

Aanmelden voor een gesprek

Ben je enthousiast geworden en wil je met ons in gesprek? Of wil je misschien meer weten? Je kunt je tot 18 maart aanmelden voor een gesprek via het e-mailadres: toekomst@oosterkerkzeist.nl of via telefoonnummer 030-6974397 (Leonore Koerselman). Nadat jij je  hebt opgegeven neemt een van ons contact met je op om een afspraak te maken voor een goed gesprek. Ook zijn er tot 18 maart elke zondag tenminste drie personen uit het team aanwezig om vragen te beantwoorden.

Gods zegen,

Het team:

Geke van Rooijen-Bouwers, Helga van de Gronden, Karla de Paauw, Martin Rus, Reinoud Dijkstra, Ina Duit, Esther van der Vorst, Michiel Zijp, Jan Cozijnsen, Ted Klok, Leonore Koerselman, Arie Theisens, Ferdinand Verboom en Tamar Boss

PS  Wij gaan ook heel graag in gesprek met tieners en jongvolwassenen. Wil je deze brief ook bij jullie niet thuis wonende kinderen onder de aandacht brengen?

Share this post