Jonge mensen

Ben je twintiger of dertiger, ben je single, heb je kids tussen 0 en 12, alle jonge mensen zijn welkom om zich aan te sluiten bij JOOST: een gezellige groep van jonge mensen Oosterkerk. We hebben een appgroep waarin we mooie momenten uit de diensten delen en waarin iedereen op de hoogte blijft van de activiteiten. Eén keer per maand of per twee maanden lunchen we na de kerkdienst met elkaar of spreken we bijvoorbeeld af bij de Boswerf. Dit is helemaal vrijblijvend, je hoeft niet actief deel te nemen aan de activiteiten. Er is de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in kleinere groepen.

De groep jonge mensen is sterk gegroeid en er is veel ruimte voor nieuwe initiatieven.

Heb je  interesse, vragen of ideeën, neem dan contact op met Marjon Verboom, 06-49888389, marjonvdkuil@gmail.com

Share this post