Hoe vind je de nieuwe Opgang?

Deze maand heb je voor het eerst de vernieuwde opgang ontvangen. De belangrijkste wijzigingen zijn, dat het blad vanaf nu eens per maand verschijnt en dat het uitgegeven wordt in kleur. Verder krijgt elk nummer een thema dat past bij de periode in het kerkelijk jaar.

Daarnaast is het nieuw dat je een rekening ontvangen hebt voor het abonnement op de Opgang. Tot nu toe waren wij gewend de Opgang naar alle gemeenteleden te sturen en alleen een vrijwillige bijdrage te vragen. Als Oosterkerk hadden wij dat graag zo gehouden omdat wij vinden dat alle leden het recht hebben zo volledig mogelijk geïnformeerd te worden. De gezamenlijke PKN gemeenten in Zeist hebben anders besloten. Het betekent dat ieder lid geacht wordt een abonnement te nemen.

De vernieuwde Opgang is deze maand een proefperiode ingegaan van ongeveer een jaar. Tijdens die periode wordt je mening over de veranderingen en over de Opgang zeer op prijs gesteld door de redactie. Heb je een mening, neem dan de moeite om de redactie een mailtje te sturen.

Share this post