Cello8ctet geeft concert – woensdag 11 oktober a.s. 20.15

Exclusief voor vrienden Oosterkerk en Beauforthuis

Beste mensen van de Oosterkerkgemeenschap,

Het Cello8ctet Amsterdam wilde graag in het Beauforthuis een CD  opnemen met muziek van Philip Glass . Vanwege de dakrenovatie was dit niet mogelijk in het Beauforthuis. Maar gelukkig konden ze wel in de Oosterkerk terecht. Als tegenprestatie en dank hiervoor treedt het Cello8ctet exclusief op voor de Vrienden van Oosterkerk en Beauforthuis en bieden zij ons een concert aan waarvoor het Beauforthuis alle Oosterkerkleden van harte uitnodigt
Hopelijk tot 11 oktober, namens de Beaufortcrew,
Lidwien Vork

Leden van de Oosterkerkgemeenschap kunnen hier kaarten reserveren.

———————————————————————————————–

Cello8ctet Amsterdam is een uniek en veelzijdig ensemble van acht topcellisten dat nationaal en internationaal een begrip is geworden.
Cello8ctet Amsterdam viert de 80e verjaardag van Philip Glass met een programma met nieuwe bewerkingen van zijn filmmuziek. Bewerkingen zijn gemaakt door Michael Riesman, de muzikale rechterhand van Glass.

 

 

Share this post