Overleden Margaretha Westeneng

In Memoriam voor Margaretha Westeneng

Na een liefdevol verblijf in de `Mirtehof ` is in de nacht van 15 september na een moeilijke laatste tijd Margaretha, Greetje Westeneng, rustig ingeslapen in de leeftijd van bijna 90 jaar.

Zaterdag 23 september hebben wij in een dankdienst voor haar leven met familie uit Canada, vrienden en contact leden van de Oosterkerk gemeenschap afscheid van haar genomen met woorden en muziek van psalm 23 `The Lord is my shepert `.

Greetje, geboren na het overlijden van een zusje en het vroege overlijden van haar vader heeft in haar leven tijden van diepe eenzaamheid gekend.

Haar familie, na de oorlog 40/45 naar Canada verhuisd betekende veel voor haar, de contacten met hen waren wederzijds haar leven lang liefdevol en trouw. Zelf heeft zij ook drie jaar in Canada gewoond, maar keerde uit heimwee terug naar Nederland. Na haar pensionering verhuisde zij naar Zeist en sloot zij zich aan bij de Oosterkerk gemeenschap. Tot haar heen gaan trouw bijgestaan door haar contactpersoon Riet Wilhelm, nicht Coby uit Arnhem.

Bijzonder was het dat haar nichten Fena en Doreen uit Canada over waren gekomen om afscheid van haar te nemen en haar handen van de Eeuwige te dragen.

Dat zij moge rusten in Gods liefdevolle ontferming, thuis gekomen in zijn woning van vrede.

Pastor Ellen de Boom

______________________________________________________________

Wij ontvingen bericht dat op 14 september mw. Margaretha Westeneng is overleden.

adres: Molenweg   50, kamer 506, 3708 SG ZEIST en geboren op 9-11-1927.

De crematie dienst voor Margareta, Greetje , Westeneng is zaterdagmiddag om 12.00 uur in Den en Rust in Bilthoven. Het afscheid is in kleine kring.

De aankondiging van het overlijden kunt u hier lezen

Share this post