Overleden Margreet van Drunen

Dinsdagnacht 6 maart is Margreet van Drunen-Mijnten is overleden, echtgenote van Arjen van Drunen.

Margreet was al enige tijd ernstig ziek. Donderdag 1 maart was zij getrouwd met Arjen van Drunen. Zij wisten dat zij niet lang meer te leven had, maar hadden gehoopt op nog wat meer tijd samen. Margreet is 46 jaar oud geworden.

Er is gelegenheid om afscheid van haar te nemen en de familie te condoleren op zaterdag 10 maart van 14.00 uur tot 15.00 uur in Afscheidshuys ’t Zeisterbosch, Laantje zonder Eind 5 (hoek Woudenbergseweg 44A) te Zeist.
De dankdienst voor het leven van Margreet, voorafgaand aan de begrafenis, vindt plaats op maandag 12 maart om 13.00 uur in de aula van begraafplaats Diepenbosch, Rubensstraat 67 te Voorthuizen. De dankdienst zal worden geleid door Walter Willigenburg.
Na de begrafenis is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ons te condoleren in de ontvangkamer van de begraafplaats.

De officiële bekendmaking van het overlijden van Margreet vind je hier: Rouwcirculaire M. van Drunen – Mijnten

 

Share this post