Levende stenen …

‘Laat je ook zelf gebruiken als levende stenen voor de bouw van een geestelijke tempel.’

Zo roept Petrus alle christenen op om mee te werken aan de opbouw van een gemeenschap rond Jezus, die heilzaam is voor haar omgeving. Als gemeente proberen wij daaraan gehoor te geven en ieders bijdrage is daarvoor belangrijk.

Op dit moment zijn wij in de Oosterkerk op zoek naar:

  • Iemand die een keer per maand de kopij van de Oosterkerk pagina’s in ons kerkblad ‘de Opgang’ wil inzamelen en klaar maken voor publicatie. Neem voor informatie contact op met Yneke Kooij, ‭06 33 70 40 47‬
  • Iemand die als voorzitter leiding wil geven aan de kerkenraad van de Oosterkerk en aanspreekpunt wil zijn voor predikant, gemeente en externe contacten. Neem voor informatie contact op met Bart Wesselink  ‭06 52 17 32 50 ‬of Marten Knevel 06-41860630.
  • Mensen die plezier beleven om kinderen te begeleiden in hun kennismaking met kerk en geloof in de kinderdienst. Neem voor informatie contact op met het kinderdienstleiding.
  • Mensen die het belangrijk vinden om het geloof praktisch te maken door concrete hulp waar dat nodig is. Wij heten je graag welkom in de diaconie. Neem voor informatie contact op met de diaconie of met de secretaris van de diaconie Carolien van Eijsden
  • Mensen die willen meedenken over een inspirerend jaarthema voor volgend seizoen en over een programma om daaraan invulling te geven. Wij heten je dan van harte welkom in de taakgroep leren/vieren. Neem voor informatie contact op met Hildeloes Proost  ‭(06) 24 16 01 93‬.
  • Iemand die contactpersoon wil zijn voor wekelijkse nieuwsberichten en deze wil plaatsen op de website. Neem voor informatie contact op met Marten Knevel.

Share this post