U had hem nog tegoed: De VRIJWILLIGERS BEDANKT avond!

Zet hem in je agenda: vrijdagavond 15 februari 2019!

Dit jaar willen wij dit graag doen met het organiseren van een Open Podium avond.

Kan je: zingen, gedichten voordragen, playbacken, verhalen vertellen, een mooie (dia-)voorstelling laten zien, moppen tappen, muziek maken, dansen, toneelspelen, oreren of wat dan ook….. dit is je kans om dit met ons te delen en schroom niet want iedereen van 0-100 jaar heeft wel een of ander TALENT!! Je hoeft dit niet alleen te doen, samen of met een groep(je) mag natuurlijk ook.

Het liefst zouden wij zoveel mogelijk aanmeldingen willen hebben om een avondvullend programma in elkaar te zetten. Als jullie voor het amusement zorgen dan zorgen wij voor lekkere hapjes en drankjes en dan wordt het een TOP-avond.

Aanmelden (ook als je niets doet) graag z.s.m. bij Greetje Jonker, gretljonker@hotmail.com of 06-30891796 (liefst per app) wat je wil doen. Kan/mag ook op de intekenlijst die vanaf vandaag op de boekentafel ligt.

Inloop vanaf 19.30 uur met een heerlijk kopje koffie van Peter met iets lekkers en om 20.00 begint het programma. Graag tot dan!

 

Share this post