Zondag 7 juli

Op de zondagen in juli en augustus zullen de vieringen vanwege vakantie minder uitbundig zijn dan we gewend zijn. Op zondag 7 juli is Charissa Meeuwenoord onze voorganger. Na een periode van afwezigheid is het fijn om haar weer eens in ons midden te mogen verwelkomen.

We nodigen iedereen van harte uit deze dienst met ons mee te
De kinderen hebben deze week echter hun eigen dienst: Promiseland. Zij mogen direct bij binnenkomst naar de East Coast

En er is deze week ook weer tienerdienst, de laatste van dit seizoen! Ben je 12 of 15 jaar of ergens daar tussenin én zit je op de middelbare school, dan kan je zo aanschuiven. Martin Rus gaat jullie dit keer lastigvallen. See you there!

Voorganger: Ds. Charissa Meeuwenoord

Ouderling van Dienst: Erik Kaman
Coordinator: Lieke Feddema

Zondagsgroet

Share this post