Gezocht…

ZANGERS, TONEELSPELERS EN DECORBOUWERS

Na Saul, Top 2000, Bitterzoet en Zonen van Seruja is het weer tijd voor een nieuw muziekspektakel. ‘Thank God it’s Christmas’ zal op zondagmiddag 15 december in de Oosterkerk worden opgevoerd. Popkoor True Colors, de Oosterkerkband, Meike & Jeroen en een kinderkoor staan garant voor veel muzikaal geweld waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken..! Als (project)zanger, toneelspeler of decorbouwer.

Woensdagavond 11, 18 en 25 september worden er van 19.45 tot 21.30 uur open repetitieavonden gehouden bij Popkoor True Colors in de Oosterkerk. Zo kun je er zonder je ergens aan vast te leggen kijken of het wat voor jou is.

Wil je meer informatie, neem dan even contact op met Hildeloes: hildeloes@dtproost.nl, Whatsapp: 0624160193 (niet bellen)

Muzikale groet,

Hildeloes, Pieter C, Jeroen, Annemiek en Rob

Share this post