BBQ voor de jeugd vanuit Sola Gratia – Bethelgemeente

Hoi alle 16-25 jarigen! 😉
Namens Sola Gratia (de jeugdvereniging van de Bethel gemeente) wil ik jullie graag uitnodigen bij onze openings barbeque! Dit doen wij met Sola al jaren, maar het leek ons eens leuk om de jeugd uit de andere gemeentes ook hiervoor uit te nodigen, zodat we elkaar kunnen leren kennen, en de avond nog gezelliger wordt!
De barbeque is op zaterdag 28 september, 18u is de inloop en 18.30 begint het. Het zal rond 24u afgelopen zijn, maar je mag natuurlijk ook eerder weg. Het wordt gehouden op de Tiendweg 38 in Zeist (Bij Jan’s fruitschuur). Hier zitten verder geen enkele kosten of verplichtingen aan verbonden, wij zouden het alleen heel gezellig vinden als jullie komen!
Als je komt, stuur dan een appje of een mailtje naar 0633176990 of naar caroline.catsburg@gmail.com
Ik hoop jullie daar allemaal te zien!
Groetjes,
Caroline Catsburg

Share this post