Wake zondag 2 februari 2020

Een Jaar geleden kwam het kinderpardon als een blijde boodschap voor veel gezinnen. Inmiddels wordt er natuurlijk weer uitgezet, en dat zal ook niet stoppen. Maar vaak ook op onbegrijpelijke gronden en naar onveilige landen.

Kerken uit Zeist, Baarn en Culemborg gaan door met het organiseren van de maandelijkse wake op iedere eerste zondag van de maand, een teken aan de politiek dat het vreemdelingenbeleid anders moet. De wake is voor ALLEN die zonder strafblad eindeloos vastzitten.

Komt u ook weer op de eerste zondag van de maand om 16.30 uur?

Neem bloemen mee! Neem mensen mee! Neem licht mee!
En mocht u actief willen zijn in een volgende wake, vertel het ons.

Detentiecentrum Zeist, Richelleweg 13, Soesterberg, vanuit Soest aan de overkant van de A28. Vanaf Zeist afslag Soesterberg.
Bus 56 A’foort – Zeist (inf. 0643133109) en www.wakezeist.nl

Share this post