Samen-Gemeente-Zijn

Via de Nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de rubriek ”Samen-Gemeente-Zijn”. Dit doen we zonder vermelding van de adressen van de gemeenteleden.

Misschien is het juist in deze onzekere en moeilijke periode goed om extra aandacht te besteden aan gemeenteleden die alleen zijn en het huis niet meer uit mogen. Een kaartje wordt bijzonder op prijs gesteld (adresgegevens kunt u opvragen bij de scriba Yneke Kooij-Hogenkamp, 06-33704047 of via beleidenbestuur@oosterkerkzeist.nl).

  • Ymke Rus heeft al een aantal weken te kampen met geelzucht waarvan ze veel last heeft en waarvan de genezing vooralsnog op zich laat wachten. De bloemen van vandaag zijn voor jou Ymke. Sterkte gewenst en laten we hopen op een spoedige verbetering van deze nare situatie. Stuurt u Ymke een kaartje ter bemoediging?
  • Grietje Koster is herstellende van gordelroos waar ze heel ziek van is geweest. Samen met de haperende gezondheid van haar man Johan is hun leven in deze tijd vaak met zorgen omgeven. Ook zij stellen een kaartje bijzonder op prijs.
  • Maandag 25 mei hoopt de heer Adrie Lodder zijn 92e verjaardag te vieren! Felicitaties zijn zeker in deze quarantainetijd van harte welkom. Een kaartje voor het bereiken van deze mooie leeftijd?
  • Ook voor Leo van Noort is al een taart besteld: hij viert komende donderdag 28 mei zijn 81e verjaardag. Ook voor hem welgemeende felicitaties. Adres nodig voor een felicitatiekaart? beleidenbestuur@oosterkerkzeist.nl.
  • En er zijn nog 2 jonge jarigen:
    • Taart, een versierde stoel en ballonnen op vrijdag 29 mei vanwege de 5e verjaardag van Amelie Fluitman.
    • 15 jaar worden op 1e Pinksterdag, zondag 31 mei, dat  overkomt Rosalie van Heeswijk. 

U allen wederom een goede week toegewenst. Hartelijke groet van Jacqueline van de Weg tel nr 06-41278272 of email j.m.boekestijn@gmail.com

 

Share this post