Zondag 31 mei online dienst

Zondag 31 mei  zullen wij weer de kerkdienst live uitzenden.

Komende zondag is het 1e Pinksterdag en dat gaat niet zomaar aan de Oosterkerk voorbij! In de online-viering gaat Ferdinand Verboom voor, theoloog met Pioniersplekervaring én lid van de Oosterkerk. Samen met een aantal gemeenteleden zal hij inspirerende verhalen van het afgelopen seizoen voorbij laten komen, met muziek die daarbij hoort. Kerkmusicus Willem H. Boog is natuurlijk weer van de partij, en ook de gitaristen Pieter Feddema en Peter Kuipers zullen ons laten meebewegen. En er is nóg meer (o.a. een uitdagend kindermoment) wat ons kan raken in deze Geestdriftige viering…….

Ouderling van dienst is Martin Rus. Technisch wordt deze online-viering mogelijk gemaakt door de beeldtechnici Rob Proost en Eline van Es, met ondersteuning van de geluidstechnicus Jeroen Zijp, koster Peter Bosma en de beamerman Arie Emmerzael.

Als u ook mee wilt kijken op uw computer, tablet of telefoon dan kunt u hier lezen hoe u dat kunt doen.

zondagsgroet 31 mei 2020

Share this post