Zondag 21 juni online dienst

Komende zondag 21 juni gaat in de online-viering Hariët Tarpeh – van Ittersum uit Utrecht voor, sinds februari geen onbekende in de Oosterkerk. Ze omschrijft zichzelf  als ‘een predikante met bijzondere opdracht. Gepassioneerd, visionair. Praktisch theoloog die de boodschap van genade wil doorvertalen naar de huidige context’. Ze gaat onze gemeenschap op deze zondagochtend digitaal inspireren rond het thema ‘Gevangen en toch vrij!’.

Kerkmusicus Willem H. Boog is weer van de partij en Meike Feddema verzorgt de zang. Ouderling van dienst is Saskia Westbroek.

Technisch wordt deze online-viering mogelijk gemaakt door beeldtechnicus Eline van Es, de geluidstechnicus Bas Duijkers, koster Peter Bosma en de beamervrouw Annemarie Kaemingk.

Order van dienst

Share this post