Samen-Gemeente-Zijn

Via de Nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de rubriek ”Samen-Gemeente-Zijn”. Dit doen we zonder vermelding van de adressen van de gemeenteleden. Een kaartje wordt vaak bijzonder op prijs gesteld (adresgegevens kunt u opvragen bij de scriba Yneke Hogenkamp, 06-33704047 of via beleidenbestuur@oosterkerkzeist.nl).

Goedemorgen gemeente,

We kunnen u berichten dat Tim Wesselink is gisteren, zaterdag 20 juni, getrouwd met Angelique! Dat vinden we heel fijn voor hen. Van harte gefeliciteerd!

Dan ontving ik een bericht van de zoon van mevrouw Hurenkamp-van Polen. Zij is opgenomen in het ziekenhuis, vanwege klachten van haar benen en vochtvasthouding. Vandaag zijn de bloemen voor u, ter bemoediging.

Nu er voorlopig nog geen gewone kerkdiensten kunnen plaatsvinden is het goed om elkaar met kaarten en telefoontjes te blijven bemoedigen! Als je al met iemand in contact was, houdt het vast of geef er een nieuwe impuls aan.

En dan is er nog een geslaagde: Floris van der Gronden heeft in 3 vakken zijn examen gehaald. Hoera! De andere 3 rondt hij komend seizoen af.

Al met al een goede week.

Vaders viert uw vaderdagen. Veel plezier!

Jacqueline van de Weg-Boekestijn

tel nr 06-41278272 of email j.m.boekestijn@gmail.com

Share this post