Zondag 5 juli

Zondag 5 juli  houden wij voor het eerst een 1.5-meter-viering, maar wij zullen deze kerkdienst ook live uitzenden.

In deze dienst gaat ds. Charissa Meeuwenoord voor. Zij is intussen een bekende in de Oosterkerk omdat ze de laatste jaren met de regelmaat van de klok onze gemeenschap inspireert met Geestdriftige vieringen. Het is ook de eerste keer sinds half maart dat er plek is voor leden en gasten om de viering live mee te beleven! Als je dat wilt, meld je aan voor donderdag 2 juli 17.00 uur bij onze scriba Yneke Hogenkamp via mail beleidenbestuur@oosterkerkzeist.nl of telefonisch 06-33704047.
Meer info vind je hier.

Kerkmusicus Willem H. Boog is de komende zondagen op vakantie en daarom is deze zondag Michiel Zijp de bespeler van de vleugel. Hanneke de Zeeuw verzorgt de zang, Edwin van Rooijen is ouderling van dienst.
Technisch wordt deze viering mogelijk gemaakt door de beeldtechnici Rob Proost & Eline van Es, de geluidstechnicus, koster Peter Bosma en de beamerman Arie Emmerzael.

Orde van dienst 5 juli 2020

Share this post