Samen-Gemeente-Zijn

Via de Nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de rubriek ”Samen-Gemeente-Zijn”. Dit doen we zonder vermelding van de adressen van de gemeenteleden. Een kaartje wordt vaak bijzonder op prijs gesteld (adresgegevens kunt u opvragen bij de scriba Yneke Hogenkamp, 06-33704047 of via beleidenbestuur@oosterkerkzeist.nl).

Goedemorgen gemeente,

Als het goed is wordt er weer een dienst in de kerk gehouden. Spannend en ook weer leuk; elkaar ontmoeten!
  • Deze week had ik Johan Koster aan de lijn. Dit ging best aardig maar kostte hem wel moeite. Zijn Grietje ligt nog altijd in het Antoniusziekenhuis, Koekoekslaan 1, 3435 CM in Nieuwegein. De laatste keer, woensdag, dat hij haar zag ging het beter met haar, ze at haar yoghurtje en zat lekker in haar stoel. Johan is tijdelijk verhuisd en met hem gaat het vrij redelijk. Maar oud worden, zo vertelde hij, is wel leuk maar al die dingen die erbij komen, niet zo.
  • De verjaardag van de week is die van Elly van Gorkum – Raakman. Zij viert op 10 juli haar 88ste verjaardag. De bloemen van vandaag zijn voor jou, Elly.
U allen een goede week toegewenst.
Hartelijke groet, Jacqueline van de Weg tel nr 06-41278272 of email j.m.boekestijn@gmail.com
Dan heb ik nog een bedankje voor het technisch team:
‘Hartelijk dank voor de cd die ik op zondagavond al uit de brievenbus haalde. De cd met daarop de kerkdienst van de zondagmorgen. Sneller kan het niet! Sjaan Pronk’

 

 

Share this post