We gaan weer zingen!

In de wijkkerkenraad van donderdag 3 september is besloten dat we vanaf 13 september het zingen in de Oosterkerk weer gaan toestaan, zowel in de kerkdiensten als voor koren die de kerkzaal willen huren. De regels die in ons gebruiksplan zijn opgenomen zullen onverkort van kracht blijven en zullen dus in acht moeten worden genomen.
Als u liever niet zingt, kunt u op het rechterbalkon plaatsnemen (rechts als u voor de hoofdingang van kerk staat). Op dit balkon zal niet gezongen worden.
Zingen doen we ”op rustige wijze”, dat wil zeggen op het volume van een normaal gesprek. Zodoende maakt u uw omgeving niet onnodig ongerust.

Nu de herfst zich langzaam aankondigt hebben veel mensen weer een jas aan. Het is de bedoeling dat u uw jas meeneemt in de bank. De garderobes mogen niet gebruikt worden.Wij zijn blij dat we weer kunnen starten met zingen, maar zullen wel alert blijven en maatregelen aanpassen mocht dat nodig zijn.

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Yneke Hogenkamp, scriba

06-33704047

beleidenbestuur@oosterkerkzeist.nl

Share this post