Zondag 4 oktober

Zondag 4 oktober houden wij weer een 1.5-meter-viering, maar wij zullen deze kerkdienst ook live uitzenden.

In deze viering gaat ds. Jan van der Wolf uit Baambrugge voor. Hij was voor zijn vertrek in 2008 naar Amsterdam jarenlang lid van de Oosterkerk, maakte deel uit van de wijkraad en heeft ook achter de schermen veel werk verricht voor de Oosterkerkgemeenschap. Hij weet zich nog altijd op een speciale manier verbonden met de Oosterkerk en we prijzen ons gelukkig dat hij hier wil voorgaan!

Ouderling van dienst deze zondag is Erik Kaman, de muzikale ondersteuning wordt verzorgd door ons kerkmusicus Willem Boog. De lector van vanmorgen is Christine van de Berg en technisch  wordt deze online-viering mogelijk gemaakt door de beeldtechnici Rob Proost, Eline van Es en Ruud Branderhorst , de geluidstechnicus Zegert van der Linden, koster Peter Bosma en de beamervrouw is Christina Ruiter

Het belooft een mooie dienst te worden en we zijn blij dat er weer mensen de dienst in de kerkzaal kunnen bijwonen. (Even opgeven bij Yneke Hogenkamp 06-33704047)
Maar ook thuis kunt u de viering meebeleven via www.oosterkerkzeist.nlFacebookYou Tube of kerkomroep.nl (waarbij een beroep wordt gedaan op slechts 1 zintuig nl. het gehoor).

 

 

Share this post