Baby Ruben

Geboren: Ruben Kuildert

Op donderdag 19 november is Ruben geboren, zoon van Richard Kuildert en Annelotte van Riet, broertje van Suze. Vanwege gezondheidsrisico’s is de bevalling met 34 weken ingeleid en gelukkig voorspoedig verlopen! Vrijdag was het alsnog even spannend omdat Ruben moeite had met ademhalen. Gelukkig lijkt er nu weer een stijgende lijn in te zitten en worden ze goed verzorgd in het ziekenhuis.

Annelotte en Ruben moeten nog 3-4 weken in het ziekenhuis blijven. Wat pittig is, dat het ziekenhuis ver weg is en er behalve Richard en Suze niemand langs mag komen. Annelotte zou een kaartje erg waarderen. Het adres kunt u opvragen bij de scriba Yneke Hogenkamp, 06-33704047 of via beleidenbestuur@oosterkerkzeist.nl.
Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Ruben!

Share this post