Wake Zeist 6 december 2020 afgelast voor publiek

De wake van 6 december 2020 is afgelast voor publiek door de heersende maatregelen ter voorkoming van coronaverspreiding. Het team van de wake zal met bloemen en gebed aanwezig zijn met een paar mensen. U kunt wel op ander moment een bloem en/of boodschap aan het hek achterlaten. Als we niet samen kunnen waken, kan samen in gedachten aanwezig zijn wel.

De wake begon na de Schipholbrand van 27 oktober 2005. 11 mensen zijn toen omgekomen en velen gewond. Veel mensen die de brand overleefden werden naar vreemdelingendetentie Zeist verplaatst. Wake Zeist gaat door met het organiseren van de maandelijkse wake op iedere eerste zondag van de maand, een teken aan de politiek dat het vreemdelingenbeleid anders moet. Juist voor mensen in detentie is deze tijd zwaar. Betrokken kerken en personen worden gevraagd 6 december te bidden met gedetineerden, het waketeam en elkaar.

Info: 06-29025008 en www.wakezeist.nl of Facebook.

Share this post