Wake Zeist Eerste Paasdag afgelast voor publiek

Wake Zeist 4 april 2021, Pasen

AFGELAST VOOR PUBLIEK door de heersende maatregelen ter voorkoming van coronaverspreiding.

Het team van de wake zal met bloemen en gebed 1e Paasdag aanwezig zijn met enkele mensen. U kunt wel op ander moment een bloem en/of boodschap aan het hek achterlaten. Als we niet samen kunnen waken, samen in gedachten aanwezig zijn kan wel.

– WakeZeist gaat door met het organiseren van de maandelijkse wake op iedere eerste zondag van de maand, een teken aan de politiek dat het vreemdelingenbeleid anders moet.
– Juist voor mensen in detentie is deze coronatijd zwaar
– De landelijke actie “lopend vuur” voor een humaan migratiebeleid kwam vorige maand langs Zeist en bereikte 16 maart Den Haag uit 70 gemeenten in het hele land. Heel veel jonge mensen en ook anderen lieten hun betrokkenheid zien en dat is nog hard nodig.
– Zie WakeZeist op Facebook.

Info: 0629025008, www.wakezeist.nl

Share this post