Wake Zeist 2 mei afgelast voor publiek

Wake Zeist 2 mei 2021

AFGELAST VOOR PUBLIEK door de heersende maatregelen ter voorkoming van coronaverspreiding.

Het team van de wake zal met bloemen en gebed om 16.30 uur aanwezig zijn met enkele mensen. U kunt wel op ander moment een bloem en/of boodschap aan het hek achterlaten. Als we niet samen kunnen waken, samen in gedachten aanwezig zijn kan wel.

  • WakeZeist gaat door met het organiseren van de maandelijkse wake op iedere eerste zondag van de maand, een teken aan de politiek dat het vreemdelingenbeleid anders moet.
  • Juist voor mensen in detentie is deze coronatijd zwaar.
  • Zie video Wake, 2 mei, streaming om 20.00 uur: Wake online.
  • De adviescommissie voor vreemdelingenzaken bestaat 20 jaar. Dat hebben zij gevierd met een breed gesprek over Nederland Migratieland. Ook is er een digitale presentatie geweest, met daaruit voortvloeiend een advies: ‘Samen werken aan terugkeer’.  “Er wordt vaak gesproken over het ‘falende terugkeerbeleid’. De overheid wil dat meer migranten die Nederland moeten verlaten ook echt vertrekken. Hoe effectief is het om hen vast te zetten om ze uit te zetten? Kunnen daar geen lichtere middelen voor worden ingezet?” U vindt de presentatie via de link:  adviescommissie.

Info: 06-29025008, www.wakezeist.nl

Share this post