Bericht van overlijden: mw. Cornelie ‘Dik’ Koning

Op zondag 1 augustus is na een lang en veelbewogen leven Cornelie, in de gemeenschap beter bekend als ‘Dik’, Koning op 90-jarige leeftijd (11/08/1930 – 01/08/2021) overleden. Of, zoals men bij het Leger des Huis zegt: ze is bevorderd tot heerlijkheid.

De dankdienst voor haar leven zal a.s. maandag 9 augustus om 14.30 uur in de aula van het Gemeentelijk Crematorium ‘Zeister Bosrust’ plaatsvinden; deze dankdienst is, vanwege de huidige coronamaatregelen, alleen toegankelijk voor hen die daartoe in de rouwcirculaire nadrukkelijk worden uitgenodigd. De dankdienst is wel live mee te maken via een stream; nadere gegevens daarover volgen nog via de rouwcirculaire.

In de viering van komende zondag 8 augustus zal ze worden herdacht, waarbij de gedachtenissteen door haar tweelingzus Mieke zal worden gelegd.

Meer informatie vindt u in de rouwcirculaire.

Share this post