Bericht van overlijden: Elly van Gorkum-Raakman

Op zaterdagmiddag 6 augustus is mevrouw Alida (Elly) van Gorkum-Raakman op 90-jarige leeftijd overleden. Eind september is ze naar Huizen verhuisd, maar een groot deel van haar leven woonde zij in Amsterdam, Den Dolder en Zeist. De laatste 10 jaren in Zeist was ze een betrokken lid van de Oosterkerkgemeenschap; zo was ze lid van de cantorij en deed ze, 81 jaar oud,  in 2014 mee met de musical Saul.

Op vrijdag 12 augustus om 15.00 uur zal in de aula van de Algemene Begraafplaats Zeister Bosrust de afscheidsdienst, met aansluitend de begrafenis, plaatsvinden. Meer informatie vindt u op de bijgevoegde rouwcirculaire.

In welke zondagse viering Elly in het midden van de Oosterkerkgemeenschap zal worden herdacht is nog niet vastgesteld.

Share this post