Zondag 21 augustus – ds. Nel Walet-Kooij

Komende zondag gaat ds. Nel Walet-Kooij voor in de morgendienst.
Het thema is: ‘Rachab, die éne’. We lezen dan uiteraard uit Jozua 2 en Hebreeën 11: 29 t/m 31. Willem Boog is kerkmusicus en Lisette Brandenburg speelt fluit. Ouderling van dienst is vandaag Edwin van Rooijen. Lector is Annemarie Kaemingk.

Er is oppasdienst voor de kleintjes van 0-4 jaar en er is weer kinderdienst voor alle kinderen van de basisschool o.l.v. Sarah!

Van harte welkom om deze dienst in de kerk (of online) bij te wonen! Na afloop van het officiële deel van de viering is er linksachter in de kerkzaal een team van 2 personen beschikbaar voor een luisterend oor en persoonlijk gebed.

Iedereen is van harte uitgenodigd om na de viering nog even te blijven om elkaar te ontmoeten met koffie, thee of limonade.

Een gezegende en inspirerende viering toegewenst!

Download hier de orde van dienst.

Share this post