Extra Wake Zeist zondagavond 11 september 2022

Zondagavond 11 september  18.30 houden we een wake voor een Iraanse familie die nu in vreemdelingendetentie Zeist verblijft. De familie: vader, moeder en een dochter van 9 jaar, is al vier jaar in Nederland.  Ze zijn alvast gedetineerd om een gedwongen terugkeer naar het land van herkomst mogelijk te maken. We maken ons serieuze zorgen over hun toekomst. De familie heeft in Nederland de vrijheid gevonden om hun christelijke identiteit meer zichtbaar te laten worden, en we zijn bang dat hun dit in het repressieve Iran aangerekend gaat worden. Met deze wake willen we het gezin ondersteunen.

Routebeschrijving: afslag 4 als je vanaf Utrecht richting Amersfoort gaat en dan rechtsaf. De ingang van het detentiecentrum (Richelleweg 13, 3769 AZ Soesterberg) is aan de linkerkant en is niet heel duidelijk aangegeven: zoekend rijden dus.

Aan het eind van de wake lopen voor wie wil en kan om het detentiecentrum heen. Zorg voor warme kleding en stevige schoenen. De verwachte eindtijd is 20:00.

Info 0654734356 ,  wakezeist.nl

Share this post