Een kerkdienst voorbereiden en invullen, dat doen we in de Oosterkerk het liefst met zo veel mogelijk mensen samen. Wij houden van variatie en wij experimenteren graag, daarom gebeurt er altijd wat en is iedere kerkdienst weer anders. Wij hopen dat de kerkdiensten deelnemers en bezoekers inspireren tot groei in betrokkenheid bij God, elkaar en anderen.


Zondag 12 juli

Zondag 5 juli  houden wij weer een 1.5-meter-viering, maar wij zullen deze kerkdienst ook live uitzenden.

In deze dienst gaat ‘onze’ ds. Marten Knevel voor. We vinden het fijn dat Marten deze week weer onze voorganger is. Het deze week is er ook weer plek is voor leden en gasten om de viering live mee te beleven! Als je dat wilt, meld je aan voor vrijdagmorgen 10 juli 12.00 uur bij onze scriba Yneke Hogenkamp via mail beleidenbestuur@oosterkerkzeist.nl of telefonisch 06-33704047.
Meer info vind je hier.

Kerkmusicus Willem H. Boog is op vakantie en daarom is deze zondag Pieter Cobelens de bespeler van de vleugel. Hanneke de Zeeuw verzorgt de zang, Erik Kaman is ouderling van dienst.
Technisch wordt deze viering mogelijk gemaakt door de beeldtechnici Rob Proost & Eline van Es, de geluidstechnicus Bas Duijkers, koster Peter Bosma en de beamerman Peter van der Vorst.

Orde van dienst 5 juli 2020