Wat is JOOST

Een club ouders uit de Oosterkerk die regelmatig bij elkaar komen met kinderen tussen 0-12 jaar.

Naast dat het fijn en gezellig voor ouders is om met andere ouders van ideeën te wisselen over (geloofs)opvoeding en leuke tips, maar ook problemen, te delen, hebben deze contacten ook voordelen voor de kinderen. Ze leren andere kinderen met een geloofsachtergrond (nog) beter kennen. En dat is niet alleen nu leuk, maar het is ook essentieel voor later als ze groter worden en ze buiten hun ouders andere mensen nodig hebben die ze kunnen vertrouwen en waarmee ze (geloofs)twijfels en vragen kunnen bespreken. Of zoals een oude Afrikaanse wijsheid al zegt: it takes a village to raise a child. 

We organiseren verschillende vormen van contact: zoals wandelingen, picknicken, samen naar de Kliederkerk in Zeist-West en inhoudelijke middagen over geloofsopvoeding ed. Ook gaat er altijd een club naar Opwekking of New Wine waar anderen zich kunnen aansluiten.

Contactpersonen
Michiel Zijp: michielzijp@gmail.com
Tamar Boss: tamarboss@hotmail.com

Share this post