Uitnodiging basiscatechese

Kinderen

Elke zondag bieden wij voor kinderen van de basisschool kinderkerk aan. We beginnen gewoon samen in de kerkdienst en na een tijdje gaan de kinderen naar hun eigen dienst. Een aantal keren per jaar zijn er ook speciale kinderdiensten in de bovenzaal, die wij Promiseland diensten noemen. Dat zijn feestelijke happenings rond bijbelverhalen en christelijke liedjes. Op deze website kondigen wij die speciale diensten aan. Als je ze niet wil missen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. In de aanloop naar de grote feesten Kerst en Pasen is er meestal ook een speciaal kinderprogramma. Ook daarover kun je lezen op deze website en in de nieuwsbrief.

Jongeren

Met en voor de jongeren organiseren wij activiteiten en programma’s zoals catechesegroepen (gespreksgroepen) voor verschillende leeftijden, eens in de twee jaar een diaconale reis naar Blessed Generation in Kenia voor jongeren van 16 tot 18 jaar, en daarnaast per jaar verschillende activiteiten. De programma’s beginnen meestal in oktober. Zodra de programma’s bekend zijn zullen ze op deze pagina te vinden zijn en wij publiceren ook nieuwsberichten op deze website. Als je op de hoogte wilt blijven meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Programma (voor zover bekend)

1 Oktober – startbijeenkomst voor ‘jongeren’ vanaf 18 jaar: ‘Christelijk geloven, waarom zou je?”
Plaats: Charlotte de Bourbonlaan 32, Zeist
Tijd: Binnenlopen vanaf 19:45 uur, start vanaf 20:00 uur

We maken kennis met elkaar en daarna maken we afspraken over de volgende bijeenkomsten.

Share this post