Ouderavond Catechisanten

Het catechese-seizoen nadert het einde. Ook dit jaar was het weer opgaan-blinken-verzinken. Voordat je het weet is het april/mei en dan komt er een dikke punt. Die pas weer weggepoetst wordt in oktober wanneer het startschot klinkt van een nieuw seizoen.

Ook dit jaar willen de catecheten de punt van de afronding markeren door met u, de ouders van de catechisanten, rond de tafel te gaan zitten. Want wat leeft er bij de ouders over catechese in het bijzonder en over jeugdwerk in het algemeen?

Vragen, opmerkingen, aanwijzingen, klachten: alles wat voortkomt uit vragen als:

  1. hoe heeft u zoon/dochter dit seizoen ervaren
  2. wat dient er zoal voorbij te komen in de catechese
  3. is er een relatie catechese-vieringen
  4. kan ik zelf iets bijdragen aan het jeugdwerk

kan een plek krijgen op

DONDERDAG 22 JUNI, 20.00 UUR, Oosterkerk.               Koffie/thee vanaf 19.45 uur

Van harte uitgenodigd!

Dat geldt ook voor gemeenteleden die niet door nazaten rechtstreeks met deze tak van kerkenwerk te maken hebben maar wel geïnteresseerd zijn in de huidige stand van jeugdzaken in de Oosterkerk. Weet dat u zeer welkom bent!

Namens alle catecheten,

Martin Rus

Share this post