Kenia 2018 Info-avond

Een nieuwe Jongerenreis naar Kenia in 2018?!

Nog maar een jaar geleden ging de laatste groep jongeren uit de Oosterkerk naar Blessed Generation in Kenia. Twee weken maakten zij kennis met Kenia, Kenianen en met het werk van Blessed Generation. Het was een ervaring die op de jongeren veel indruk heeft gemaakt.

Het was al de tweede jongerenreis vanuit de Oosterkerk naar Kenia, nadat er eerder reizen waren geweest vanuit de EastCoast naar Zuid Afrika en van Oosterkerk jongeren naar Tanzania. Intussen is er ook een groep volwassenen op bezoek geweest bij Blessed Generation.

Inmiddels hebben wij plannen om in de zomer van 2018 weer met een groep jongeren van 16 tot 18 jaar oud naar Kenia te gaan.

Als eerste willen wij graag ouders informeren over deze reis op vrijdag 22 september om 20:00 uur in de Wittenberg, Krakelingweg 10, Linker ingang bij Serviceboekhandel Rus. Leiding en deelnemers van eerdere reizen zullen die avond aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. Andere belangstellenden zijn natuurlijk ook welkom.

Jolande Knevel & Martin Rus

Share this post