Stoelen voor in de kerk

Vanaf de eerste zondag in het nieuwe jaar is het mogelijk om voor in de kerk op gemakkelijke stoelen te zitten. Wij zullen er bovendien voor zorgen dat u daar ook met elkaar koffie kunt drinken.

Hoewel er meer dan genoeg plaatsen in de kerk zijn, kiezen vooral ouderen er graag voor om op de stoelen te gaan zitten in de koffieruimte. Dat zit gemakkelijker en bovendien hoef je dan na de dienst niet naar de koffieruimte te lopen. Nadeel is dat er veel ruimte voor in de kerk leeg blijft en dat je achterin niet alles goed kunt volgen.

Het was tot nu toe niet goed mogelijk om stoelen voor in de kerk te plaatsen omdat de roosters van de vloerverwarming niet in orde waren. Deze zijn de afgelopen maand echter vernieuwd en dus staat niets ons meer in de weg.

Share this post