Uitnodiging voor collega’s

Nodig eens een collega uit

Ben jij van 9 tot 5 een ander mens? Ben jij je werk? Zijn jouw collega’s je naasten? Draagt jouw werk bij aan een betere wereld? Ben je trots op het gedrag van jouw organisatie?..
Kijken naar jezelf en anderen door afwisselend een ‘kerk- en werkbril’ kan een verrassend en wellicht confronterend beeld opleveren. Tijdens deze keuze kerk dienst zoeken we naar antwoorden op bovenstaande vragen. Aan het eind van de ochtend hopen we een idee te hebben van hoe we de werkwereld en kerkwereld zoveel mogelijk kunnen verenigen en de wereld één gezicht – een completer ‘ik’ – kunnen laten zien

Nodig eens een collega uit. Aanstaande zondag zijn de uitnodigingen beschikbaar in de kerk. Neem er eens een paar mee en deel ze uit onder collega’s.  De Keuzekerk is gegarandeerd ook voor hen waardevol. Hier kun je de flyer alvast bekijken: Keuzekerk 18 februari

Share this post