Wij spreken je graag

Vorige week hebben we je uitgenodigd voor een goed gesprek over de Oosterkerk van morgen. Je kunt de uitnodiging hier nalezen.

Inmiddels hebben een kleine vijfentwintig mensen zich aangemeld en wij zijn met de gesprekken begonnen. Geweldig dat jullie zo enthousiast reageren en je verantwoordelijk voelen voor de Oosterkerk van morgen.

Maar misschien heb jij je nog niet aangemeld. Wij hopen dat jij ook op onze uitnodiging ingaat, want wij horen ook heel graag jouw verhaal met de Oosterkerk. vooral als je jonger bent dan 45 jaar. Ook als je minder betrokken bent dan enkele jaren geleden willen wij je graag spreken.

In een ander berichtje vertellen wij je wat je van zo’n gesprek verwachten kunt. Je kunt dat hier lezen.

Meld je aan bij toekomst@oosterkerkzeist.nl. Je kunt je voorkeur voor gesprekspartners natuurlijk aangeven.

Share this post