CWN Voorjaarsconventie in Ambt Delden

Van woensdag 9 tot zondag 13 mei is het weer zover: de voorjaarsconventie van de CWN. Het thema van dit jaar is ‘Upside down’ oftewel: Hoe Jezus de wereld op z’n kop zet.

Al heel wat jaren gaan een aantal mensen vanuit de Oosterkerk naar de conventie om dit mee te maken. Inmiddels staan we met zo’n 40 man uit Zeist en (verre) omstreken op het kampeerveld bij de Kroese Danne in Ambt Delden (Overijssel) waar we genieten van de samenkomsten, van elkaars gezelligheid, van de goede gesprekken, het samen eten en de mooie ontmoetingen. Wat zou het leuk zijn om dit met nog meer mensen uit de Oosterkerk te delen. Het is mogelijk om de hele conventie mee te maken maar een deel van de conventie of gewoon een dagje is ook al een hele mooie manier om kennis te maken met datgene wat ons zo trekt aan de conventie.

Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op de Website: https://www.cwn-cwj.nl/aankomende-conventie/ of vraag eens om persoonlijke ervaringen. Martin en Annemarie Rus ‭(030) 691 25 72 zijn hiervoor het eerste aanspreekpunt.

Share this post