Vakantiedromen?

Vele mooie gesprekken en een aantal inspirerende gemeente-ontmoetingen hebben wij achter ons.

De Oogst is en mooi beeld van de levenskern van de Oosterkerk en een scala aan visioenen over de Oosterkerk van Morgen.

Inmiddels is de zomer aangebroken, vakanties zijn in zicht, en dus is het tijd om even te pauzeren. Na de zomer hopen wij de draad weer op te pakken samen met jullie allemaal. Je hoort van ons zodra de activiteiten weer van start gaan in de Oosterkerk.

Niets belet jullie natuurlijk om in de vakantie nog eens naar de uitkomsten te kijken op de website en om je af te vragen: Herken ik mij hierin? Zijn dit ook mijn dromen? Wat zou mijn visioen zijn voor de Oosterkerk van Morgen?

Wij wensen jullie allemaal en inspirerende vakantietijd toe.

Namens het team ‘Oosterkerk van Morgen? Kerk van onze Dromen’:

Marten Knevel

Share this post