Is dit jouw Oosterkerk?

Op onze reis naar de Oosterkerk van Morgen hebben wij ons eerst afgevraagd: Hoe staat het met de Oosterkerk van Vandaag. Wie zijn wij? Wat betekent de Oosterkerk voor ons? Welke gaven en talenten kenmerken de Oosterkerk? En: Welke wensen en verlangens over de kerk leven er in die Oosterkerk van Vandaag. Hieronder vind je drie korte videoverslagen met de belangrijkste uitkomsten over de Oosterkerk van Vandaag.

Een Kerk van Waarde

Kerk met Gaven en Talenten

Een Kerk met Verlangen

Voordat wij verder reizen naar de Oosterkerk van Morgen willen wij graag zeker zijn dat wij de Oosterkerk van Vandaag goed in beeld hebben. Daarom vragen wij je hulp. Hieronder vind je een enquête waarmee wij de uitkomst van de gesprekken willen toetsen en zo nodig aanpassen. Je helpt ons door die enquete even in te vullen. Je kunt dat natuurlijk snel even alleen doen, maar je zult merken dat het veel leuker is om dit tegelijk met een ander te doen. Iemand die zich ook bij de Oosterkerk betrokken voelt. Dat past meer bij samen op weg gaan naar de Oosterkerk van Morgen. Praat met elkaar over jullie antwoorden voordat je de enquête verzendt. Misschien wil je namelijk nog wat veranderen door dat gesprek.

De Enquête sluit zondagavond 30 september om 24:00 uur

Je kunt de enquête openen door deze zin aan te klikken of door met je telefoon de QR-code hieronder te scannen.

QR-code enquete

Share this post