Brainstorm je mee?

Brainstorm over voorzitter Oosterkerk

Bart Wesselink is per 1 januari jl. gestopt als voorzitter van de kerkenraad in de Oosterkerk. Er is nog geen vervanger, maar er wordt wel door diverse mensen over nagedacht en gepraat. Wat zijn nou precies de taken? Hoeveel uur zit daar in? Moeten we het zo blijven organiseren als we nu doen? We willen hierover brainstormen op zondag 27 januari a.s. van 12:00-13:30 in de East Coast. Voor broodjes en oppas wordt gezorgd. Dit is dus niet alleen voor mensen die interesse hebben in de uitvoer van taken, maar ook voor mensen met ideeën of om gewoon te komen luisteren. Welkom! Laat even weten of je komt door te mailen naar marjonvdkuil@gmail.com (of bedenk de dag zelf dat je komt en neem dan je eigen broodjes mee;-)

Marjon Verboom en Wanda Dijkhorst

Share this post