Het kleed L’Espoir

Beste allen,
Afgelopen zondag is het Kleed L’Espoir van Isabel Ferrand weer teruggekomen op mijn adres. Donderdag komt Isabel het halen om het weer in het stiltecentrum te hangen. Het kleed heeft in de afgelopen maanden (vanaf begin september tot afgelopen zondag) gehangen in verschillende kerken in Zeist, Driebergen, Baarn, Soest, Werkhoven en Amersfoort. Het zou nog wel verder kunnen reizen, maar het is tijd om het weer daar te hangen daar waar het de vrouwen van het detentiecentrum een hart onder de riem kan steken. Voor hen en door hen (hun voorgangers) is het gemaakt.

Tijdens de rondreis zijn placemats van het kleed verkocht. Er is voor 1269 euro verkocht! Met aftrek van kosten levert dat een bedrag van 635 euro op voor het werk van Isabel. We hopen dat zij haar zegenrijke werk met de vrouwen zal kunnen voortzetten zolang die daar ingesloten zitten. En daarmee de boodschap overdragen die ergens op het kleed geborduurd staat: YOU MATTER!

Namens de wakegroep dank ik jullie heel hartelijk voor jullie inzet! Willen jullie deze mail doorzenden naar mensen die in jullie kerk bij de reis van het kleed betrokken waren?

met vriendelijke groet,
Corja Menken-Bekius

NB Hugo Albers heeft onlangs van het kleed een dubbele ansichtkaart gemaakt, met voorop het kleed en aan de achterzijde het lied en kort informatie over het kleed. Kaart + enveloppe kost 1,25. De opbrengst is geheel voor het werk van Isabel. Belangstellenden kunnen kaarten bij mij komen afhalen.

Share this post