Van Benedictus naar Franciscus

Hoe vond je de zondagochtend over Benedictus?

Afgelopen zondag hebben wij ons laten inspireren door Benedictus van Nursia, in wie de Geest haar sporen heeft nagelaten tot vandaag toe. Wil Derkse, Benedictijner oblaat was onze gast. Rieke Schouten had de leiding over de voorbereiding van deze dienst. Wij willen graag horen hoe je deze themadienst ervaren hebt. Want jullie opmerkingen nemen wij graag mee in de voorbereiding van de volgende en laatste themadienst voor dit jaar over Franciscus van Assisi.

Woensdagavond 27 februari om 19:30 uur komen we als voorbereidingsgroep samen in de Oosterkerk om te evalueren en om alvast over de volgende themadienst in mei te spreken. Wij hopen dat je je mening en ideeën met ons wilt delen. Lukt het niet om er woensdag bij te zijn? Spreek Rieke Schouten of Marten Knevel dan even aan na de kerkdienst zondag.

Wie helpt met de laatste themadienst-keuzekerk?

Marjon Verboom wilde graag de coördinatie op zich nemen van de Themadienst over Franciscus van Assisi. Zij wilde dan ook graag aandacht besteden aan duurzaamheid. Maar zoals jullie weten ondergaat Marjon deze week een zware operatie waarvan zij zeker lange tijd zal moeten herstellen. Daarom kan zij dit niet doen. Daarom zoeken wij iemand die de coördinatie van haar wil overnemen. Lijkt het jou interessant om een keer mee te werken aan een themadienst-keuzekerk? Kom dan ook naar de bijeenkomst op 27 februari. Lukt het je niet om er bij te zijn woensdag, maar lijkt het je wel wat, spreek dan zondag na de kerk Rieke Schouten of Marten Knevel even aan.

 

Share this post