Open Dag Eyup Sultan Moskee

Enkele jaren terug hadden wij een uitwisseling met de Eyup Sultan Moskee. Recente daden van geweld in Nieuw Zeeland en Utrecht hebben duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is goede relaties op te bouwen. Daarom deel ik graag met jullie de uitnodiging van de Eyup Sultan Moskee voor hun open dag:

Zij schrijven:

Beste dorpsgenoten,

De afgelopen periode hebben wij contact met elkaar gehad over nare gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden in de wereld en zelfs in ons Utrecht. Na deze gebeurtenissen hebben wij getoond dat wij als vertegenwoordigers van verschillende gemeenschappen in Zeist hier niet voor zullen buigen wat erg hartverwarmend was om te zien.
Nu is het tijd voor beter nieuws! Wij houden als de Turkse moskee in Zeist onze open dagen dit jaar in het weekend van 13 en 14 april (verder informatie op flyer in bijlage). Namens ons bestuur wil ik jullie dan ook van harte uitnodigen om op deze dagen langs te komen om van al het lekkers te proeven en een kijkje te nemen in ons moskee. Wij zouden het ook erg waarderen als jullie dit onder jullie gemeenschappen zouden kunnen verspreiden.
Allen een fijn weekend toegewenst!
Met vriendelijke groet en alvast tot volgende week,
Namens het moskeebestuur,
Mutlu Ardag

Share this post