Voorjaarsconventie CWN-CWJ 29 mei tot 2 juni 2019

De voorjaarsconventie…. Inmiddels een ingeburgerd begrip in onze Oosterkerk. Ook dit jaar organiseren we weer een kamp Zeist met buitengebieden op de aankomende voorjaarsconventie, 29 mei – 2 juni aanstaande in Delden. Wij hebben er al erg veel zin in! Rob Proost heeft weer aangeboden voor ons te koken en Mirjam van Veen heeft al gevraagd of we op ons inmiddels vertrouwde Dadelpalmveldje mogen staan.

Mocht je van plan zijn om te komen en mee willen kamperen of 1 of meerdere keren mee te willen eten: voel je zeer welkom! Graag horen we dit voor 1 mei, dan hebben we overzicht over de grootte van het tentenkamp en de maaltijden. Maar uiteraard kun je later ook nog (gezinsleden) aanmelden of wijzigingen doorgeven. Ook voor hen die een dagje willen komen sfeerproeven: voel je welkom in ons tentenkamp voor lunch en warme maaltijd!

Als je aan wilt sluiten, horen we graag:
* Kampeer je mee, zo ja met hoeveel personen en tenten (groot of klein)? En eet je alle maaltijden mee of welke wel/niet?
* Als je elders logeert of wilt komen sfeerproeven: op welke dagen wil je bij de lunch en/of bij de warme maaltijd aanschuiven? Er wordt in ieder geval ook vegetarisch gekookt. Als er andere belangrijke dieetwensen zijn, horen we dat graag.

Heb je nog vragen, app (of mail) dan gerust! We sturen later nog een heel praktische mail aan iedereen die op 1 of andere manier mee-kampeert of mee-ëet.

Tot ziens, hartelijke groet, ook namens Rob,

Annemarie (06-10301744 of m.rus@filternet.nl)
Mirjam (06-40096179 of veenmvan@zonnet.nl)


P.S. Opgeven mag je zelf doen bij de cwn: https://www.cwn-cwj.nl/aankomende-conventie/ (bij opgave en betaling voor 29 april krijg je 5 euro korting per persoon)

Share this post